cegtortenetA Fahlke Control Systems-t Georg W. Fahlke alapította 1975-ben Rotenburg (Wümme) városban. A családi vállalkozás kezdettől fogva a szelepmeghajtás-technika úttörőjévé kívánt válni.

A Fahlke Control Systems a szelep automatizálás számára a Scotch-Yoke- és lineáris állítóművek valamint vezérlések gyártásával kezdte tevékenységét. A termékek rendkívüli minősége és kedvező ára gyorsan sikerre vezetett. Így 1980-ban a termelést jelentős mértékben 10.000 m2 területre bővítették. A következő években a Fahlke Control Systems a magas precizitású meghajtásait szállította megrendelőinek szerte a világon. Manapság a gáz- és olajipar, petrolkémia, erőmű és vízgazdálkodás vezető nemzeti és nemzetközi energiaszolgáltatóinál valamennyi alkalmazási területen fellelhetők a Fahlke állítóművek és vezérlések

 

 

cegtortenet1Markus Fahlke 1993-ban történt belépésével megoldódott a családi vállalkozás utánpótlása. 2000-ben a Fahlke GmbH egy második, 25.000 m2 területű gyártóhellyel bővült.

2003-ban Markus Fahlke átvette az egyedüli ügyvezetést. Koncepciója az alaptevékenységre való koncentrációhoz, a Fasek és Armatech kereskedőcégtől való elváláshoz, saját terjesztői hálózat felépítéséhez, a tanácsadás, a vevőkiszolgálás jelentős optimalizálásához és jobb árképzéshez vezetett. Az innovatív termékpaletta kibővítése általa folyamatosan halad előre.

Az új termékek, mint a -60°C-on használható állítóegységek és a DIN EN 14382 DVGW engedéllyel rendelkező új SSV biztonsági záró egységek, valamint a vízgazdálkodás és táv hő számára kínált kedvező költségű megoldások a cég jó hírét viszik tovább a második generációban.

Az évtizedes tapasztalat és a nemzetközi piaci ismertség alapján a Fahlke komplett kínálati csomagjával napjainkban a vezeto gyártó, amely pontosan azt kínálja, amit a piac megkövetel: legmagasabb biztonság és állandó innováció utat mutató minoség mellett.