LBC / pneumatikus

Pneumatikus vezetékszakadás érzékelő rendszer

A Fahlke LBC pneumatikus rendszere az alkalmazó számára a csővezeték vészhelyzete esetén azt azonnal felismerhetővé teszi és haladéktalanul biztosítja, hogy a vezetékben levő közeg további kilépése a lehető leggyorsabban automatikusan megszűnjön.

Az előzetesen beállított nyomáscsökkenés értéket a csővezetéktől jövő csatlakozó vezetéken keresztül folyamatosan méri a Fahlke pneumatikus LBC. A csővezeték ezáltal folyamatos felügyelet alatt áll és az előre beállított percenkénti nyomásesés elérésekor („vészhelyzet”) a csatlakoztatott állítóművek / szelepek azonnal a vész/biztonsági helyzetbe állnak.

A Fahlke Pneumatik LBC a Fahlke MCE vezérlőbe van integrálva és közvetlen az állítóműre szerelve szállítjuk, vagy mint az ábra is mutatja, egy külön vezérlőszekrénybe építjük.

LBCp_Illu1_03 copyBeállítási tartomány: 0,5 – 2,5 bar / perc. (magasabb értékek kívánság szerint)Közeg: levegő, gázHomérséklet tartomány: –25 … +70°C (alacsony hőmérséklet kérésre)Méretek: kb. 350 x 150 x 150 mmMini-mérőcsatlakozás: 2

Az LBC / P a Fahlke MCE vezérléstechnikába tervezett és integrált moduláris építési módú egység

 

LBCp-2_03Példa a pneumatikus LBC-nek az MCE vezérlőbe való beépítésére

     • a) bemenő elem
     • b) szuró
     • c) 3 mágnesszelep
     • d) pneumatikus LBC-rendszer
     • e) végelem