Fahlke Control Systems KG minőségirányítás

Célunk: a legjobbak akarunk maradni

Cégünk DIN EN ISO 9001:2000 szabvánnyal összhangban gyárt.

Minőségirányítási rendszerünket a TÜV CERT TÜV Anlagentechnik GmbH tanúsítja és az megfelel a DIN EN ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer szabványnak.

Célunk az, hogy a vevőknek olyan termékeket és szolgáltatásokat kínáljunk, amely valamennyi előírással és követelménnyel összhangban áll.

Termékeink megfelelnek az európai és nemzetközi API, ASME, BS, DGRL, DIN, DVGW, DMT, KDB, PTB, CER (lényegében kivonat) szabványoknak.

zertA Fahlke minőségirányításának alapvető szabályához tartozik a cél, hogy vevőink számára a legmagasabb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk. A fejlesztéstől a vevőszolgálatig minden tevékenységünk vevőink igényeinek kielégítésére irányul. Ezek a minőségi követelmények vonatkoznak vállalkozásunk minden területére. Ez azt jelenti, hogy minden munkatárs felelős munkája minőségéért. Az irányítás saját feladatának tekinti, hogy fejlessze a munkatársak felelősség- és minőségtudatát, minden a minőségre vonatkozó folyamatot és tevékenységet szervezzen és a minőségbiztosítási rendszer vezetőképességét felügyelje.

Vállalkozáspolitikánk fontos eleme a minőség és a minőségbiztosítás. Annak érdekében, hogy a vállalkozás minden területén állandó szinten maradó minőséget biztosítsunk, a minőségbiztosítási rendszert a DIN EN ISO 9001:2000-rel összhangban kiegészítjük és állandóan továbbfejlesztjük. A minőségbiztosítás vezetőjének a feladata annak biztosítása, hogy minden QA – előírt követelmény teljesüljön. Folyamatosan informálja a menedzsmentet a minőségi rendszer teljesítéséről és teljesítő képességéről.

Folyamatosan dolgozunk a hatékonyságunk javításán és azon, hogy képességeink az állandóan növekvő követelményeket túlszárnyalják. Ezen az úton vevőink elvárásainak vállalkozásunk minden területén meg kívánunk felelni.

Célkitűzésünk, hogy területünkön a legjobb és leginnovatívabb szállítók legyünk.