Az automatizálási követelményeket tökéletesen teljesítik a nagy Fahlke PAZ állítómű program segítségével, amely több mint 250 munkahenger változattal rendelkezik.

Az összes Fahlke meghajtás teljesen karbantartásmentes és IP 67 szerint vízálló. Valamennyi henger belül vegyi nikkellel kivitelezett, rozsdamentes és teljesen hegesztett. Ezáltal az önmagukban megnyúló húzóhorgok, csapszegek és hasonlók következtében fellépő hengerszivárgási problémák elmaradnak. A Fahlke állítóművek speciális adapter rendszert kínálnak, amely biztosítja a gyors felszerelést bármely szelepre.

PAZ_Illu1_03 copyAutomatizálható az összes golyósszelep, pillangós szelep, dugós szelep, zsaluk, égésszabályozók és más 90°-os szelepek. 1” – 60”-ig terjedő méretben, valamint 10 – 330.000 Nm forgatónyomaték tartományban.A Fahlke világszerte bevált standard megoldásokat és a vevők kívánsága szerinti meghajtásokat kínál.

 

Kérdezzen bennünket!

Vezérlés konstrukció

paz_pneumatic_control-huA Fahlke az egyetlen vállalkozás, amely az állítóműveket és vezérléseket maga gyártja és kínálja. A Fahlke által gyártott moduláris MCE vezérlési technológia a pontos vezérlés kialakítás lehetőségét kínálja, amely tökéletesen megfelel az automatizálási követelményeknek.Minden vezérlési változat lehetséges. Mágnessel vagy motoros szelepekkel, vészhelyzet esetére kézi pumpa rendszerrel, vezetéktörés jelző rendszerrel a vezeték felügyeletéhez, nyomáskülönbség ellenőrzés, vagy High és Low jelzések a vezetékek biztosítására, valamint sok további lehetőséggel tehető teljessé a rendszer.További információkat talál a Fahlke MCE moduláris vezérlőelemek alatt, vagy forduljon a helyi képviselőinkhez.