top of page
abstract.jpg

Fahlke CS KG

Fahlke CS KG

Products

Actuators

Actuators

Actuator with control

Actuator with control

Line monitoring systems

Line monitoring systems

Controls

Controls

Actuator with control and valve

Actuator with control and valve

About the company

A Fahlke Control Systems-t Georg W. Fahlke alapította 1975-ben Rotenburg (Wümme) városban. A családi vállalkozás kezdettől fogva a szelepmeghajtás-technika úttörőjévé kívánt válni.

A Fahlke Control Systems a szelep automatizálás számára a Scotch-Yoke- és lineáris állítóművek valamint vezérlések gyártásával kezdte tevékenységét. A termékek rendkívüli minősége és kedvező ára gyorsan sikerre vezetett. Így 1980-ban a termelést jelentős mértékben 10.000 m2 területre bővítették. A következő években a Fahlke Control Systems a magas precizitású meghajtásait szállította megrendelőinek szerte a világon. Manapság a gáz- és olajipar, petrolkémia, erőmű és vízgazdálkodás vezető nemzeti és nemzetközi energiaszolgáltatóinál valamennyi alkalmazási területen fellelhetők a Fahlke állítóművek és vezérlések


2003-ban Markus Fahlke átvette az egyedüli ügyvezetést. Koncepciója az alaptevékenységre való koncentrációhoz, a Fasek és Armatech kereskedőcégtől való elváláshoz, saját terjesztői hálózat felépítéséhez, a tanácsadás, a vevőkiszolgálás jelentős optimalizálásához és jobb árképzéshez vezetett. Az innovatív termékpaletta kibővítése általa folyamatosan halad előre.

Az új termékek, mint a -60°C-on használható állítóegységek és a DIN EN 14382 DVGW engedéllyel rendelkező új SSV biztonsági záró egységek, valamint a vízgazdálkodás és táv hő számára kínált kedvező költségű megoldások a cég jó hírét viszik tovább a második generációban.

Az évtizedes tapasztalat és a nemzetközi piaci ismertség alapján a Fahlke komplett kínálati csomagjával napjainkban a vezeto gyártó, amely pontosan azt kínálja, amit a piac megkövetel: legmagasabb biztonság és állandó innováció utat mutató minoség mellett.

bottom of page